Weekelijkse activiteiten

Eredienst op zondagmorgen

Elke zondagmorgen is er om 10.30 uur een samenkomst. Tijdens deze samenkomst staan o.a. aanbidding en woordverkondiging centraal. Voor de beperkingen met betrekking tot het Corona virus waren er voor kinderen zijn er eigen samenkomsten. Deze willen we na de zomervakantie weer opstarten. Na de samenkomst drinken we samen koffie en was er gelegenheid om na te praten. Dit is buiten op het terras van de Baexheimerhof. Degenen die de samenkomst willen bijwonen moeten zich voor vrijdag 19:00 uur hier opgeven. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina over de eredienst.

Gemeentekringen

Alle twee weken komen de gemeenteleden in kleinere groepen samen. Voor meer informatie over deze kringen voor de gemeenteleden kunt u naar deze pagina over de gemeentekringen.