Weekelijkse activiteiten

Eredienst op zondagmorgen

Elke zondagmorgen is er om 10.30 uur een samenkomst. Tijdens deze samenkomst staan o.a. aanbidding en woordverkondiging centraal. Voor de beperkingen met betrekking tot het Corona virus waren er voor kinderen zijn er eigen samenkomsten. Na de samenkomst dronken we samen koffie en was er gelegenheid om na te praten. Dit is momenteel niet mogelijk. Momenteel hebben we alleen samenkomsten voor een deel van de leden van de gemeente en kunnen leden van de gemeente die niet aanwezig kunnen zijn via een live-stream meekijken. Gemeenteleden die de samenkomst willen bijwonen kunnen dit kenbaar maken. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina over de eredienst.

Gemeentekringen

Alle twee weken komen de gemeenteleden in kleinere groepen samen. Voor meer informatie over deze kringen voor de gemeenteleden kunt u naar deze pagina over de gemeentekringen.